#1 Which two AP join von Mims 18.09.2019 04:38

Question: 1

Refer to the exhibit.


You enabled NAT to make sure that your WLC is publicly reachable . if other NAT parameters are left to default1 which statement is true. ?

A. The AP WLC discovery fails for APs int local mode using 209.165.200.44
B. The AP WLC discover succeeds for OEAPsjoning the WLC using 192.168.3.44
C. The AP WLC discover succeeds for OEAPsJoning the WLC using 192.168.3.44 or 209 165.200.44D. The AP WLC discover Fail for APs in local mode using 192.168.3.44

Answer: C

Question: 2

Which two statement about local profiling on a Cisco WLC running AireOS are true? (Choose two)

A. Profiling is performed on IPV4 and IPV6 client.
B. When local profiling is enabled cheap asics gel kayano 23 , RADIUS profiling is allowed.
C. Wired clients behind the workgroup bridge are profiled and a policy action is taken
D. Profiling is performed only on IPV4 clients.
E. Wired clients behind the workgroup bridge are not profiled and no policy action is taken.

Answer: DE

Question: 3

Which two impact dose TSPEC admission controlhave as it relates to 802.11e clients? (choose two)

A. Enforce airtime entitlement for wireless voice applications.
B. Ensure that call quality dose not degrade for existing VoWLAN calls.
C. Deny client access to the WLAN that do not meet the standard.
D. Allow access only for VoWLAN traffic when interference is detected.

Answer: AB

Question: 4



Refer to the exhibit which syslog logging facility and severity level is enabled on this AP ?

A. logging trap severity 6, logging syslog facility local7
B. logging trap severity 3 cheap asics gel ds trainer ,logging syslog facility sys 10
C. logging trap severity 5,logging syslog facility local14
D. logging trap severity 7 cheap asics gel atena rf , logging syslog facility local 7
E. Logging trap severity 9,logging syslog facility kernel

Answer: D

Question: 5

DRAG DROP
Drag and drop the AVC configuration feature on the left to their respective function on the right.?


Answer:


Question: 6
Refer to the exhibit cheap asics fuzex rush ,

based upon the given configuration which two statement are true? (choose two)

A. local RADIUS server is used
B. No password is required everyone can join wireless network
C. Users will be required to provide a username and password for authentication
D. User will be required to provide a password only order to get access
E. Remote RADIUS servers is used

Answer: AC

Question: 7

Given the IPV6 address and subnet 2001:adcb:3257:9048::64,which option list the start and ending IP address of this subnet?

A. 2001:adcb:3257:9048: cheap asics dynamis ,2001:adcb:3257:9048:0000:0000:0000:ffff
B. 2001:adcb:3257:9048:0:0:0:0 .2001:adcb:3257:9048:0000:ffff:ffff:ffff
C. 2001:adcb:3257:9048:0:0:0:0 ,2001:adcb:3257:9048: ffff'ffff:ffff:ffff
D. 2001:adcb:3257 9048 0 0 0 0 cheap asics dynaflyte ,2001adbc: 3257 9048 0000:0000:0000:ffff E. 2001:adcb:3257:9048 :0:0:0:0, 2001:adcb:3257: 9048: 0000:0000:ffff: ffff
F. 2001:adcb:3257:9048:0:: cheap asics comutora , 2001:adcb:3257:9048:0000:0000:0000:ffff

Answer: C

Question: 8

You have added your active directory server to the cisco ISE and see the status as ver when you try to add active directory groups to your authorization policy conditions in the Cisco ISE ,no active Directory groups appear cheap asics gel lyte v ,what is the most likely reason?

A. The credentials used to join the Cisco ISE to active directory do not have succulent privtleges to query active directory.
B. You did not add any attribute in the Active Directory join point under the External identify source
C. You dtd not add any groups in the Active Directory jom potnt under the External identity source D. A firewall is blocking tcp port 389 between the cisco ISE and active directory

Answer: C

Question: 9

which two types of interface events are common for cleanAir?(choose two)

A. Microwave interference
B. Co-channel interference
C. Spontaneous interference
D. Persistent mterference

Answer: CD

Question: 10

Flexconnect APs have already deployed in a branch office for local ently the WLAN in the large auditorium is proposed to change to high-density design and thus some low data rates are proposed to be disabled while keeping the data rates in other areas under the same Cisco h configuration settings must be modified in the Cisco WLC to achieve this configuration ?(choose two)

A. FlexconnectgroupS
B. Mobility groups
C. AP Groups
D. RF profiles

Answer: CD

Question: 11

Which two AP join process are supported by the cisco 5760 WLC ?(choose Two)

A. Layer 2 CAPWAP discovery
B. Remotely stored controller IP address discovery
C. DNS discovery
D. Layer 3 CAPWAP discovery

Answer: CD

Question: 12

Prime infrastructure will trigger alarms indicating that the prime infrastructure physicalor virtual server is low on disk space as the administrator which three actions can you take to increase disk space immediately upon receiving a major alert (60 percent disk usage)? (choose three)

A. Change the disk controller RAID
B. Enable corn job on ade for disk clean up using $ du-sh
C. Compacting the PI database using the NCS CLEANUP Designer interiors with exotic food served on wood panelled tables are common ingredients of the luxury tents in the wild trips in. Cheap Jerseys Cheap Jerseys From China Cheap NFL Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap NFL Jerseys China Cheap NFL Jerseys China Wholesale NFL Jerseys China Cheap Jerseys Wholesale Baseball Jerseys Wholesale NFL Jerseys Free Shipping

Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz