#1 22.05.2010/Sector 1 von Mario 22.09.2009 22:57

avatar

Sector 01 (22-5-2010)Man kennt bis jetzt nur Teile des Lineups

Scot Project
Zatox
Technoboy
Gostosa
The Beholder & Max Enforcer
AVIO
Donkey Rollers
DHHD
Pila


Wo auch immer in NL es stattfinden wird

#2 RE: 22.05.2010/Sector 1 von Mario 01.11.2009 15:48

avatar

Sector 01 2010: Voorverkoop gestart en eerste namen

Digital Attack Events organiseert op zaterdag 22 mei 2010 het hardstyle evenement Sector 01 in de TT Hall in Assen. Een angstaanjagende geluidsinstallatie en strakke line up zorgen ervoor dat er flink geknald gaat worden.

De nieuwe TT Hall biedt plaats aan vele duizenden partypeople en is nu al berucht door het ongelooflijk glasheldere en harde geluid. De organisatie trekt dan ook alle registers open om de verwachtingen waar te maken.

Line up
De Sector 01 line up bestaat uit de absolute top van de hardstyle scene. DJ’s van verschillende labels en organisaties. De volledige line up houden we nog even geheim, maar we lichten alvast een tipje van de sluier op.

Gary D.
Met trots kunnen we melden dat Gary D. op Sector 01 zijn opwachting maakt. Gary D. is de man achter de bekende D.Trance compilaties. Deze hardstyle/hardtrance pionier uit Duitsland heeft op zo’n beetje alle mainstages van grote feesten en festivals gestaan. Naast de tracks van nu is Gary D. uitdrukkelijk verzocht ook het oude stampwerk niet te vergeten.

AVIO Live
DJ’s Alphaverb en Intractable One (AVIO) hebben aangekondigd om tijdens hun live act de TT Hall gedurende een uur lang op zijn grondvesten te laten schudden. De waarderingen voor dit DJ/producer duo zijn uitsluitend positief en de organisatie is dan ook erg blij om deze hardstyle helden te mogen verwelkomen.

Website
Vanaf maandag 2 november is de gloednieuwe Sector 01 website in de lucht. We zijn er trots op. Kom gauw eens kijken!

Tickets
De 500 earlybird tickets zijn nú verkrijgbaar. Deze zijn uiteraard goedkoper dan de reguliere tickets.

Earlybird ticket: € 29.50 (ex fee)
Regular ticket: € 39.50 (ex fee)

Vanaf maandag 2 november start de promotie van Sector 01 via de bekende kanalen, flyers en uiteraard via de nieuwe website. Wees er dus snel bij.

Klik hier voor tickets via Paylogic

http://www.sector01.nl/
http://www.digitalattack.nl/
http://digital-attack.hyves.nl/

Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz